tisdag 18 oktober 2011

Lagom är bäst...

Hur ska världen kunna ha fred när man som tonåring kan hata så mycket?? Om man inte gillar varandra, varför inte bara strunta i varandra istället för att snacka skit, förfölja och blanda in andra?
Denna gången blandades även föräldrarna in i hela tramset... Alltså, är två ungdomar ovänner så ge dem bara rådet att gå vidare. Vi föräldrar kan INTE reda ut och göra allt bra igen... Är de ovänner  och inte vill umgås mer, fine! Låt dem vara för Guds skull.
Och om du kommer på ditt barn att röka eller annat... skyll inte detta på någon annans barn! Det är något som NI får ta själva i er familj, det är NI som sätter reglerna i ert hus. Tycker du att ditt lilla "gullefjun" umgås med fel kompisar? Förbjud henne/honom att träffa dem, kör INTE hem och försök att ändra på kompisarnas uppfostran. For ur information: It´s too late! Du kan INTE ändra på kompisarna för att ditt lilla gullefjun har fått en jobbig tonårs-period. SUCK!
Varför är vissa föräldrar så OTROLIGT godtrogna?? Tror inte att deras egna små barn (läs barn i högre tonåren!) kan hitta på bus på egen hand. Absolut har de blivit vilseledda av någon annan buse och har inget eget ansvar...
Du har gjort bort dig totalt, kvinna... Både du och ditt lilla gullefjun. Ni har ingenting att hämta här, sluta att komma hit för att reda ut saker! Vi stängde dörren framför näsa på er sist, och det blir likadant nästa gång! Red ut era problem inom husets fyra väggar. Skyll inte era egna problem på andra.
Lycka till...