söndag 4 oktober 2009

En lagom lugn helg...


... innehållande kalas, scrapping, svimningar, smörgåstårta och en del annat smått och gott.

Tack vare min älskade kusifin så har lite scrapp-ideér ploppat upp, som sagt så är det mycket upp och ner med ideérna. Nu har man lite distans till sommar och semester och man kan njuta av fotona och komma i håg hur kul, varmt och skönt det var. Snart är det Halloween, och då är det bra att ha scrappat klart med sommarminnena.

På lördagen var det kalas hos svärisarna. Smörgåstårta i stora lass, prinsesstårta till kaffet och MASSOR med godis :) Inte alls LCHF-vänligt, kanske förutom HF då, men inte riktigt som det är tänkt. Men Lotta var duktig och åt med eftertanke och jag tror inte att det ska få förödande konsekvenser;).

Naturligtvis så var det roligt, stimmigt och högljutt på kalaset, precis som det ska vara, och Amanda tuppade av. Så klart. Dessutom så krampade hon och skrämde slag på alla gästerna. Utom mig och Rickard som lugnt satt och väntade ut anfallet... Och som vanligt så kom en del med väldigt goda råd och tyckande.... Men man lär sig att ignorera.

1 kommentar:

Anna sa...

De där bokstäverna är verkligen supersnygga!! :) Härliga färger! Jag får idéer av dig också. Hmmmm... Har inte tid ikväll, men hela kvällen imorgon är bokad för scrappning. :)