lördag 27 mars 2010

Våra projekt i lilla huset på väster...

... börjar arta sig:)
Rickard har jobbat hårt och...

... låtsasfinnen har fixat sin bastu:). Visserligen saknas ett aggregat, men där är redan 40 grader i bastun, så who needs an aggregat? hihi;)
Vårt icke-moderna och inte-snygga kök har fått en liten makeover. Lite ljusare, lite finare. Man kan göra underverk med lite billig färg:). Lite lister och annat smått ska sättas dit, men sen så... sen har vi ett kök som vi kan leva med ett tag till.
Annars så är väl livet som livet är mest, kanske förutom en del ideér och planeringar som i sista stund gick åt helvete. Men, vi börjar bli vana. Man ska inte ta något eller någon för given, man lär sig the hard way. Men man blir stark av motgångar... Om man bara reder ut dem... men skam den som ger sig. Med världens bästa familj, släkt och vänner så ska nog saker och ting ordna sig. Så småningom.
I morgon väntar kalas för snäckan. Hon och världens bästa mamma(morrmorr) har bakat MASSOR av goda kakor och det kan bara bli bra:).




3 kommentarer:

Sara sa...

Jag blir hoppfull när jag läser dina ord. Visst kommer det ordna sig. Självklart kommer det ordna sig! Att det kostar blod, svett och tårar får man ha med i beräkningen, men det BLIR bra. Ni kommer att fixa det!

Keep on walking!
Varm kram!

Anna sa...

Rickard är en duuuuktig kille! ;)

Och om han behöver lära sig lite riktig finska kan han få komma hit och leka med Matildas Nalle Puh laptop. ;D

Magda sa...

Hej Lotta!
Du bloggar tjohoooo!
Jag gillar!
Men en liten bild på mamma Lotta hade varit roligt <3
Kramis